برند سمعک
تمامی شرکت های برند سمعک ، سمعکهای خوبی تولید میکنند. هر کدام از آنها تکنولوژی منحصربهفردی را برای افراد کم شنوا پیشنهاد میکنند.
بیشتر شنواییشناسان معتقدند، که کیفیت سمعکهای تولیدشده توسط ۶ برند سمعک بزرگ (big six) از استاندارد بالای برخوردار میباشند.
بااینحال، نمیتوان گفت کدام یک از این برندها، تولیدکننده بهترین مارک سمعک میباشد.
شش برند سمعک عمده در جهان را بشناسید .
- سمعک سیگنیا (زیمنس سابق) (سمعک زیمنس آلمان) Siemens
- سمعک فوناک (سمعک فوناک سوئیس) phonak
- سمعک اتیکن (سمعک اتیکن دانمارک) Oticon
- سمعک استارکی (سمعک استارکی آمریکا) Starkey
- سمعک ویدکس (سمعک ویدکس دانمارک) Widex
- سمعک ریساند (سمعک ریساند دانمارک) ReSound
سمعک زیمنس
شرکت زیمنس آلمان به عنوان یکی از پیشروان تولید صنعت شنوایی شهرت دارد. این کمپانی در سال ۱۹۱۳ اولین سمعک های خود را تولید کرد.
در ادامه به معرفی سمعک زیمنس مدل سیگنیا می پردازیم. زیمنس خالق سمعک های بلوتوث دار است. اولین سمعک ضدآب، گرد و غبار و ضربه را تولید کرده است.
معرفی سمعک زیمنس مدل سیگنیا
زیمنس
کمپانی سمعک زیمنس همیشه در تکنولوژی معیار جدیدی را بنیان گذاشته است.
این شرکت برای کمک به افراد کم شنوا در راستای برقراری ارتباط با دیگران لوازم هوشمندی را تولید کرده تا کاربرد سمعک را آسان تر کنند.
زیمنس به عنوان یکی از قدیمی ترین برندهای تولید کننده ی سمعک در دنیا شناخته می شود .
در سال ۲۰۱۵ واحد تولیدی خود را در زمینه ی سمعک به شرکت Sivantos واگذار کرده است.
در حال حاضر فعالیت های این برند در زمینه ی شنوایی با نام سمعک زیمنس مدل سیگنیا تولید می شود.
بررسی سمعک زیمنس مدل سیگنا در مدل های مختلف
شرکت زیمنس برای انواع مختلف سمعک های تولید شده ی خود اسامی مختلفی را انتخاب کرده است و برای تعیین سطح تکنولوژی این سمعک ها از اعداد استفاده می کند.
به عنوان مثال اگر بخواهیم پلتفرم NX را مورد بررسی قرار دهیم سمعک زیمنس مدل سیگنیا در سه طرح از فناوری عرضه می شود که با عناوین ۳، ۵، ۷ عرضه می شوند.
لازم به ذکر است که بدانید سطح فناوری ۷ آخرین و پیشرفته ترین فناوری را در اختیار کاربران قرار خواهد داد.
همان طور که قبلا اشاره کردیم جدید ترین نمونه سمعک زیمنس مدل سیگنیا سری NX نامگذاری شده اند که به عنوان یک نمونه از بهترین سمعک زیمنس به شمار می رود.
تکنولوژی های ارائه شده در سمعک زیمنس مدل سیگنیا سری NX
زیمنس
افرادی که برای اولین بار از سمعک استفاده می کنند ممکن است از کیفیت ناخوشایند صدای خود شکایت داشته باشند و به زمان نیاز است تا فرد به سمعک عادت کند که این امر در برخی مواقع باعث می شود که فرد از سمعک استفاده نکند.
سمعک زیمنس مدل سیگنیا برای از بین بردن این مشکل در کنار ارائه ی راه حل سعی کرده نرخ پذیرش سمعک را در بین کاربران بالا ببرد.
به همین خاطر از یک تکنولوژی منحصر به فرد با نام OVP در سمعک زیمنس مدل سیگنیا سری NX بهره گرفته است که باعث از بین رفتن انسداد شنوایی یا Auditory Occlusion به شکل کامل می شود.
سیگنا برای این منظور از یک پردازشگر مجزا و اختصاصی برای پردازش صدای خود شخص بهره گرفته است.
نکته قابل ذکر این است که این تکنولوژی برای اولین بار توسط سیگنا استفاده شده است.
تکنولوژی طبقه بندی سه بعدی – ۳D Classifier
از دیگر ویژگی های سمعک زیمنس مدل سیگنیا می توان فناوری طبقه بندی ۳ بعدی اشاره کرد که توانایی تحلیل عوامل متعدد از محیط اطراف و رفتارهای ارتباطی فرد را مورد تحلیل قرار می دهد.
این سیستم براساس اطلاعات مربوط به فعالیت های کلامی کاربر در کنار بهره گیری از داده های صوتی و حرکتی او امکان پاسخگویی مناسب براساس نیازهای فرد را ایجاد می کند.
این قابلیت به شکل اتوماتیک پارامترهای سمعک براساس تغییر در محیط های مختلف را تنظیم می کند.
استفاده از دو سیستم رادیویی بی سیم
در سمعک زیمنس مدل سیگنیا سری NX از دو رادیو بی سیم استفاده شده که می توانیم نظیر آن را در سمعک های ویدکس سری Beyond و اتیکن را شاهد باشیم. یکی از این رادیو ها برای برقراری ارتباط بی سیم بین دو سمعک جهت استفاده در دو گوش و از دیگری برای برقراری ارتباطات بلوتوثی و رادیویی مورد استفاده قرار می گیرد.این قابلیت باعث می شود در هنگامی که کاربر از ویژگی Streaming برای ایجاد ارتباط صوتی به شکل مستقیم با سیستم صوتی و گوشی هوشمند استفاده می کند یکی از رادیوها درگیر شده و رادیوی دیگری ارتباط میان دو سمعک را در حالت Streaming حفظ کند.
تنظیم دقیق سمعک از راه دور Telecare
سمعک زیمنس مدل سیگنیا با ابداعات بی نظیر و منحصر به فردی همراه است. یکی از این نوآوری ها امکان کنترل و تنظیم دقیق سمعک به کمک ادیولوژیست از راه دور است. با استفاده از این تکنولوژی کارشناسان شنوایی سنجی می توانند از فاصله ی دور تنظیمات لازم را بر روی سمعک کاربران اعمال کنند بدون اینکه نیاز باشد به مراجعه ی حضوری در مطب نخواهد داشت. سیگنیا در این زمینه پا را فراتر گذاشته و به این تکنولوژی تماس ویدئویی هم اضافه کرده است. هنگامی که کاربر در یک محیط شنوایی خاص قرار می گیرد و احساس می کند سمعک زیمنس مدل سیگنیا خروجی مورد نظر را ایجاد نمی کند کافیست با ادیولوژیست خود تماس بگیرد و مشکل خود را توضیح بدهد. ادیولوژیست این توانایی را دارد که از راه دور به سمعک متصل شده و تنظیمات مورد نیاز را بر روی سمعک اعمال کند.
سمعک زیمنس مدل سیگنیا سری Primax
زیمنس
سمعک زیمنس مدل سیگنیا سری Primax طیف گسترده ای از انواع سمعک های پشت گوشی، داخل گوشی و گیرنده ی داخل گوش را شامل می شوند. به جرات می توانیم ادعا کنیم که افرادی که دارای افت شنوایی هستند می توانند از میان این خانواده گزینه ی مناسبی را پیدا کنند. سمعک های زیمنس سری Primax به عنوان یکی از بهترین سمعک زیمنس شناخته می شود که در سه سطح فناوری ۷px, 5px, 3px به بازار عرضه شده اند. یکی از قابلیت های بسیار فوق العاده سمعک زیمنس سیگنا مدل پرایمکس مجهز بودن به قابلیت CROS Pure است که به عنوان یک گزینه ی مناسب برای افرادی که یک گوش کاملا ناشنوا دارند است.
یکی از بهترین مدل های سمعک زیمنس سیگنا سری پرایمکس مدل Silk اولین سمعک CIC یا کاملا داخل کانال است که احتیاج به قالب گیری از گوش ندارد و به صورت آماده Instant Fit وجود دارد که این مدل تقریبا برای ۸۰ درصد از کانال های گوش قابل استفاده است. درست است که سیگنا این سمعک را مدل CIC معرفی کرده است اما بسته به شرایط و اندازه و شکل کانال گوش می شود به شکل نامرئی یا IIC استفاده می شود. پوشش نرم و سیلکونی این نوع سمعک زیمنس مدل سیگنیا باعث شده که به راحتی داخل کانال گوش کاربران قرار بگیرد این پوشش نرم و سیلیکونی در ۶ مدل مختلف تولید شده و نیاز به قالب گیری از گوش را از بین می برد.
سمعک فوناک (Phonak)
شعار کمپانی فوناک “Life is On” است، بدین معنی که فوناک قصد دارد به افراد کم شنوا کمک کند تا آنها به راحتی و با اعتماد به نفس ارتباط برقرار کنند و بدون محدودیت زندگی کنند. سمعک فوناک در سال ۱۹۴۷ در شهر زوریخ سوئیس تاسیس شده است. اکنون، مالکیت این برند متعلق به کمپانی سونووا (Sonova Holding AG) میباشد.
سمعک فوناک در تولید تجهیزات شنوایی برای کودکان کم شنوا پیشرو است، بهویژه سمعکهای پشت گوشی خیلیقوی مانند نایدا (Naida) و تکنولوژی اِفاِم (FM) که در کلاسهای آموزشی استفاده میشود.
جدیدترین سمعک فوناک Audeo Marvel است. این سمعک دارای باتری سمعک قابلشارژ لیتیوم-یون (lithium-ion) میباشد. سمعکهای کراس نیز از تولیدات جدید این کمپانی هستند. فوناک توانست اولین سمعک تمام دیجیتال را در سال ۱۹۹۹ به نام کلارو وارد بازار کند. فوناک در سال ۲۰۰۹ سمعک های سازگار با پروتزهای کاشت حلزون Advanced Bionics را تولید کرد. از معروف ترین سمعک های این شرکت می توان به سری: Naiad, Una, Extra, Dalia, Audeo اشاره کرد.
سمعک اتیکن و برنافن:
شرکت هولدینگ William Demant (Oticon, Bernafon)
اتیکن بزرگترین تولیدکننده سمعک در دنیا است و شعار این کمپانی “Life-Changing Technology” است. این کمپانی قدیمی همچنین اولین تولیدکننده سمعکهای دیجتیال (Digifocus) در دنیا میباشد.
در سال ۱۹۰۴ توسط شخصی به نام هانس دمنت (Hans Demant) برای کمک به همسرش که مبتلا به کم شنوایی بود، تاسیس شد. سالها بعد مدیریت سمعک اتیکن به پسر ویلیام دمنت واگذار شد و هماکنون مالکیت این کمپانی بزرگ متعلق به هولدینگ ویلیام دمنت است. مالک مارک های اتیکن دانمارک، برنافن سوئیس و سونیک آمریکا است. خالق پیشرفته ترین تکنولوژی سرکوب وزوز گوش است. خالق تکنولوژی های نوآورانه از جمله فن آوری پردازش صدای Channel-free است. امروزه این شرکت روی شخصیسازی تجویز سمعک برای هر فرد تمرکز کردهاند، تا صدا طبیعیتر شود و فرد تلاش شنیداری کمتری را تجربه کند. آنها نام این تکنولوژی را BrainHearing ( فن آوری مبتنی بر پردازش های مغزی و شناختی ) نامیدهاند.
جدیدترین سمعک اتیکن Opn S است، این سمعک نسل جدید سمعک Opn میباشد، Opn اولین سمعکی است، که دارای تکنولوژی اتصال به اینترنت است. علاوه بر اتیکن، برندهای برنافون (Bernafon)، سونیک (Sonic) و فیلیپس (Philips) متعلق به هولدینگ ویلیام دمنت هستند.
سمعک استارکی Starkey
شرکت استارکی در سال ۱۹۶۷ تاسیس شد و دفتر مرکزی آن در مینه سوتای آمریکا واقع است. استارکی همچنین یکی از اولین کمپانیهایی بود، که سمعک ساختهشده برای آیفون (MFi) بهنام Halo را به بازار عرضه کرد. علاوه بر استارکی، برندهای میکروتک (Microtech)، اودیبل (Audibel) و نویر (NuEar) متعلق به کمپانی استارکی هستند. سمعک استارکی در زمینه تولید سمعک هایی با تکنولوژی کاهش نویز زمینه پیشرو است. شعار این کمپانی “Hearing is our concern” است.
سمعک استارکی اولین تولیدکننده سمعک داخل گوشی و سمعک نامرئی دیجیتال در دنیا است. در سال ۱۹۷۳ استارکی اولین سمعک سفارشی خود به نام CE1 را به بازار عرضه کرد. برند استارکی دارای انواع سمعک های داخل گوشی و پشت گوشی می باشد. سمعک هوشمند ضد آب و نامرئی از محبوب ترین سمعک های استارکی می باشد. این نوع سمعک ها به دلیل کوچکی زیاد نمی توان مدارهای اضافی جهت قابلیت بی سیم در آن ها ایجاد نمود.
استارکی اعتقاد راسخی به کارهای خیرخواهانه دارد، هنگامی که سمعک استارکی خریداری میشود، درصدی از مبلغ آن به موسسه خیریه شنوایی استارکی (Starkey Hearing Foundation) کمک میشود. از طریق این موسسه، استارکی بیش از یک میلیون سمعک به افراد کم شنوا در سراسر جهان اهدا کرده است.
سمعک ویدکس Widex
شرکت ویدکس در سال ۱۹۵۶ تاسیس شد. دفتر مرکزی آن در دانمارک قرار دارد.
خالق اولین سمعک داخل گوشی کاملا دیجیتال است. ویدکس به علت داشتن فرمول تجویزی و شیوه پردازشی منحصر به فردش در صنعت سمعک صاحب نام می باشد.
اکنون، مالکیت این کمپانی متعلق به خانوادههای توفهلم و وسترمن میباشد. سمعکهای ویدکس به علت کیفیت صدایشان در صنعت سمعک شناخته شدهاند.
این کمپانی نوآور همچنین اولین تولیدکننده سمعک دیجیتال داخل گوشی میباشد. جدیدترین سمعک ویدکس Evoke نام دارد. در این سمعک از تکنولوژی یادگیری ماشین ( Machine Learning ) استفاده شده است. سمعک کاسلجی (Coselgi) نیز متعلق به کمپانی ویدکس است.
سمعک ویدکس با بیش از نیم قرن تجربه در زمینه طراحی و تولید جدیدترین سمعک های دیجیتال بوده است. و امروزه با بهره گیری از تکنولوژی روز دنیا گامی جدید در عرصه تولید سمعک های هوشمند برداشته است و با ارائه محصولات جدید از جمله سمعک وایرلس یکی از مطرح ترین برندهای سمعک حضور داشته است. از جمله سمعک های معروف این شرکت می توان به Vital, Dream, Mind, Menu, Unique اشاره کرد.
سمعک ریساند ReSound
شرکت ریساند در سال ۱۹۴۳ تاسیس شد و دفتر مرکزی آن در دانمارک قرار دارد.
اکنون، مالکیت این کمپانی متعلق به گروه جیاِن ریساند است. مالک برند Interton است.
خالق سمعک های Open-ear است. در سال ۲۰۱۳ تکنولوژی LiNX را معرفی کرد که این فن آوری سمعک ها را به iPhone، iPad و iPod متصل می کند.
سمعک ریساند همواره به عنوان یک کمپانی پیشرو و نوآور در صنعت سمعک شناخته میشود.
این برند اولین کمپانی بود، که سیستم پردازشی تراکم دامنه پویایی وسیع (WDRC) را ارائه داد. همچنین آنها اولین کمپانی بودند، که سمعکهای تجویز باز (open-fitting) را عرضه کردند.
در سال ۲۰۱۳، ریساند با استفاده از تکنولوژی وایرلس اولین سمعک هوشمند ساختهشده برای آیفون (MFi) بهنام LiNX را تولید کرد و باعث تحولی بزرگی در اتصال سمعک به گوشیهای موبایل شد.
جدیدترین سمعک ریساند LiNX Quattro است، این سمعک نیز اولین سمعکی است که بدون نیاز به رابط (استریمر) به گوشیهای موبایل دارای سیستم عامل اندروید متصل میشود.
خانه سمعک ایرانیان با داشتن نمایندگی انواع برندهای سمعک و ارائه تجهیزات و لوازم جانبی انواع سمعک با برندهای روز دنیا و با مناسب ترین قیمت سمعک و شرایط پرداخت مناسب تمای نیاز های مشتریان خود را بطرف کرده است.
هر کدام از این ۶ سمعک چند برند دیگر دارند که دقیقا همان کیفیت و تکنولوژی را دارند و تنها اسم آنها تغییر می کند. همیشه این حالت را با یک مثال برای بیماران توضیح می دهیم مثلا کارخانه تویوتا دقیقا خودروی دیگری تولید می کند به اسم لکسوس! در سمعک ها هم این قانون وجود دارد.
سمعک های هم خانواده برند های معرفی شده به شرح زیر است:
- سمعک سیگنیا (زیمنس سابق) (سمعک زیمنس آلمان): سمعک ای ام، سمعک ادیوسرویس، سمعک رکستون
- سمعک فوناک (سمعک فوناک سوئیس): سمعک هانساتون آلمان، سمعک یونیترون کانادا
- سمعک اتیکن (سمعک اتیکن دانمارک): سمعک برنافن سوئیس: سمعک سونیک آمریکا
- سمعک استارکی (سمعک استارکی آمریکا)
- سمعک ویدکس (سمعک ویدکس دانمارک)
- سمعک ریساند (سمعک ریساند دانمارک): سمعک اینترتون دانمارک، سمعک بلتون آمریکا
سمعک هایی که در بالا ذکر شد تولید بزرگترین کمپانی های سمعک در جهان هستند و مابقی مارک های سمعک، تولید کمپانی های کوچک می باشند.
ارتباط با ما
تهران، خیابان گاندی، کوچه دوم، پلاک ۸، ساختمان پزشکان سینا، طبقه ۴، واحد ۱۶
تهران، خیابان ولیعصر،روبروی بیمارستان دی، کوچه دوم، پلاک ۸، ساختمان پزشکان سینا، طبقه ۴، واحد ۱۶